HOME| PROFILE | ENTRY| PHOTOS | HOMEMADE RECIPES | WEDDING CHECKLIST | GA/SEGMEN | LINKIES

<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d7942506562426439793\x26blogName\x3decah+khalili+:\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://ecahkhalili.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://ecahkhalili.blogspot.com/\x26vt\x3d1412738160919635079', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

Ecah Khalili
26 Years Old
a Wife . a Mummy . a Daughter

Webmistress
i am the owner, not you.

Welcome to my blog. Owned by Ecah Khalili. This is my special place where i can meditate and share my emotions with. Please remind yourself that this is my blog and i can put anything i want to post. Troublemakers aren't welcome here..
Instagram
11/06/2014 : Jika memerlukan sponser untuk Giveaway boleh bagitau saya k. =)
bold italic underline strong

Followers

Tagboard
keep comments to yourself.



Majalah Hijabista Edisi May 2014

Wedding Day 27/10/2013

Akad Nikah 26/10/2013

Jelita Beta : Nur Raisha Auni

Review From Blogger(s)
thanks for review

iehah farihah | izatisofea | gengentry | Liniey Nor

Credits

Designer: QING
Codings: Nicole
Edited: Ecah Khalili
Graphics & Inspirations: Sipei
Colors: Color Combos




Kedai Backlink,Backlink Percuma
Free Automatic Backlink

top blogs



26 Nov 2013 @ 09:31
Title: Alhamdulillah



Alhamdulillah. Tak sangka saya bunting pelamin.. Rezeki saya sampai awal. Alhamdulillah. Encik suami orang yang paling gembira. Sampai berjoget joget die. Tak senang duduk katanya. Seronok sangat kot =)

Mulanya saya syak bila saya bangun pagi muntah muntah. Saya ajak encik suami pergi farmasi. Tapi dia pulak kena kerja separuh hari. Petangnya dah tak sempat ke farmasi sebab nak bertolak ke PD untuk  family day ofis encik suami. Sampai je PD da makin teruk pulak muntah dan pening kepala. Malamnya lepas makan encik suami terus bawak saya cari farmasi. Nasib baik ada jugak farmasi buka tengah tengah malam kat PD ni. Beli pregnant test terus balik bilik. Dan bila test memang betul saya pregnant. Alhamdulillah.

Orang pertama yang tahu confirm la encik suami. Kedua, kakak saya. Kakak pesan dekat PD jangan nak lasak sangat. Awal lagi kandungan. Kena jaga. Jadi saya dan suami ambik keputusan tak nak main aktiviti sukaneka pada esok hari. Tapi bila tiba esok harinya, seronok sangat tengok sukaneka, terlupa pulak saya pregnant. Encik suami ajak saya join acara lari berpasangan sambil kepit bola dekat kepala. Laju plak tu encik suami bawak saya lari. Dapat no 1..seronok pula dah lama tak bersukan macam tu.. Sampai bengkak juga la kaki saya sebab encik suami beberapa kali terpijak kaki saya masa berlari. Dah balik bilik baru terpikir, kalau mak saya tahu saya main lari lari time awal pregnant ni, mesti dia bising. hehe..


Tapi apa apa pun saya bersyukur sangat sebab Tuhan bagi saya rezeki awal. Jadi saya perlu cuba jaga 'rezeki' yang diberi ni sebaik mungkin. Dan semoga ianya juga akan mengeratkan lagi hubungan kasih sayang kami suami isteri. Amin.


Written by : Ecah Khalili | 59 Comment(s)