HOME| PROFILE | ENTRY| PHOTOS | HOMEMADE RECIPES | WEDDING CHECKLIST | GA/SEGMEN | LINKIES

<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d7942506562426439793\x26blogName\x3decah+khalili+:\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://ecahkhalili.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://ecahkhalili.blogspot.com/\x26vt\x3d1412738160919635079', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

Ecah Khalili
26 Years Old
a Wife . a Mummy . a Daughter

Webmistress
i am the owner, not you.

Welcome to my blog. Owned by Ecah Khalili. This is my special place where i can meditate and share my emotions with. Please remind yourself that this is my blog and i can put anything i want to post. Troublemakers aren't welcome here..
Instagram
11/06/2014 : Jika memerlukan sponser untuk Giveaway boleh bagitau saya k. =)
bold italic underline strong

Followers

Tagboard
keep comments to yourself.



Majalah Hijabista Edisi May 2014

Wedding Day 27/10/2013

Akad Nikah 26/10/2013

Jelita Beta : Nur Raisha Auni

Review From Blogger(s)
thanks for review

iehah farihah | izatisofea | gengentry | Liniey Nor

Credits

Designer: QING
Codings: Nicole
Edited: Ecah Khalili
Graphics & Inspirations: Sipei
Colors: Color Combos




Kedai Backlink,Backlink Percuma
Free Automatic Backlink

top blogs



11 Apr 2014 @ 10:51
Title: Frisomum Gold Percuma




Bershopping sakan di Nagoya malam tadi. Kepenatan. Phewww..
Sampai rumah ada sesuatu di depan pintu tertulis nama ecah dan alamat.
Jeng jeng jeng!

Haha. Free samples dari Friso Gold rupanya. 
*kualiti gambar tak memuaskan*
Ok. Jom tengok apa yang ada dalam kotak ni.


Ada 3 peket. Terima kasih pada  Friso Gold. Tak pernah minum lagi Frisomum Gold ni. Selama ni mummy bagi baby minum Anmum jer. Sample ni sekadar nak mencuba. Tapi kalau susu ni kena dengan tekak ecah sekalipon, memang tak akan beli pon lepas ni. Sebab en.suami dah suruh stopkan minum Anmum dan nak gantikan dengan susu kambing Hi-Goat pulak bila masuk 7 bulan nanti. Banyak info yang ecah dapat, susu kambing elok diamalkan dari 7 bulan ke atas. Sebagai persediaan awal untuk mencegah baby yang bakal lahir nanti dari Jaundice (kuning). 
*Iklan sekejap : Mintak tolong klik SINI dan baca hingga habis =)


Written by : Ecah Khalili | 5 Comment(s)