HOME| PROFILE | ENTRY| PHOTOS | HOMEMADE RECIPES | WEDDING CHECKLIST | GA/SEGMEN | LINKIES

<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d7942506562426439793\x26blogName\x3decah+khalili+:\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://ecahkhalili.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://ecahkhalili.blogspot.com/\x26vt\x3d1412738160919635079', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

Ecah Khalili
26 Years Old
a Wife . a Mummy . a Daughter

Webmistress
i am the owner, not you.

Welcome to my blog. Owned by Ecah Khalili. This is my special place where i can meditate and share my emotions with. Please remind yourself that this is my blog and i can put anything i want to post. Troublemakers aren't welcome here..
Instagram
11/06/2014 : Jika memerlukan sponser untuk Giveaway boleh bagitau saya k. =)
bold italic underline strong

Followers

Tagboard
keep comments to yourself.



Majalah Hijabista Edisi May 2014

Wedding Day 27/10/2013

Akad Nikah 26/10/2013

Jelita Beta : Nur Raisha Auni

Review From Blogger(s)
thanks for review

iehah farihah | izatisofea | gengentry | Liniey Nor

Credits

Designer: QING
Codings: Nicole
Edited: Ecah Khalili
Graphics & Inspirations: Sipei
Colors: Color Combos




Kedai Backlink,Backlink Percuma
Free Automatic Backlink

top blogs



18 Jul 2014 @ 11:39
Title: Masanya Hampir Tiba. Doakan Saya Yerrrr..



Checkup 16 July 2014
Klinik Kesihatan Taman medan, Petaling Jaya
Hb : 11.6
Berat : 50.7kg
Tinggi rahim : 37cm

Checkup 17 July 2014
Salam Specialist Medical Centre, Shah Alam
Berat : 51 kg
Berat baby : 2.4kg
Position : Engaged

Checkup dekat Klinik Kesihatan, doktor tak cakap apa pon. Cuma doktor pesan kalau minggu depan tak bersalin lagi, datang lagi selasa depan. Masa checkup n scan dekat Salam Medical Centre, Ecah bagitau doktor Jumaat depan Ecah dah start cuti raya, nak balik kampung. "Jangan risau, baby dah engaged, kepala dah betul-betul di laluan. Tak sampai jumaat depan dah bersalin ni. Sabtu ahad ni banyakkan berjalan yer". Err.. Betul ke? Minggu depan genap 39weeks. Dah takde apa nak dirisaukan kalau baby nak keluar sekarang pon. Cuma perasaan berdebar-debar tu sentiasa ada. Kalau betul sebelum jumaat depan baby lahir, jadi anak Selangor ler jawabnye. Tapi kalau lepas jumaat depan, dah balik kampung cuti raya baru baby lahir, jadi anak Perak la awak yer cik baby. Hehe. Mana-mana pon tak kisah sebenarnya. Asalkan semuanya selamat. Doakan Ecah ye. 
Ya Allah. Semoga Dipermudahkan Segalanya. Aminnn.


Written by : Ecah Khalili | 24 Comment(s)