HOME| PROFILE | ENTRY| PHOTOS | HOMEMADE RECIPES | WEDDING CHECKLIST | GA/SEGMEN | LINKIES

<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d7942506562426439793\x26blogName\x3decah+khalili+:\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://ecahkhalili.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://ecahkhalili.blogspot.com/\x26vt\x3d1412738160919635079', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

Ecah Khalili
26 Years Old
a Wife . a Mummy . a Daughter

Webmistress
i am the owner, not you.

Welcome to my blog. Owned by Ecah Khalili. This is my special place where i can meditate and share my emotions with. Please remind yourself that this is my blog and i can put anything i want to post. Troublemakers aren't welcome here..
Instagram
11/06/2014 : Jika memerlukan sponser untuk Giveaway boleh bagitau saya k. =)
bold italic underline strong

Followers

Tagboard
keep comments to yourself.



Majalah Hijabista Edisi May 2014

Wedding Day 27/10/2013

Akad Nikah 26/10/2013

Jelita Beta : Nur Raisha Auni

Review From Blogger(s)
thanks for review

iehah farihah | izatisofea | gengentry | Liniey Nor

Credits

Designer: QING
Codings: Nicole
Edited: Ecah Khalili
Graphics & Inspirations: Sipei
Colors: Color Combos




Kedai Backlink,Backlink Percuma
Free Automatic Backlink

top blogs



9 Jun 2014 @ 11:48
Title: Points WhoHAA hari ini..Jom Daftar!!



Hah! Meh nak kongsi sikit dengan yang belum lagi register dengan WhoHAA.Com. Banyak kelebihan bila mendaftar dengan WhoHAA.Com ni.

* Pendaftaran percuma. (Daftar di --> SINI)
* Tak perlu jual barang / beli barang
* Hanya jawab soalan mudah. Jawapan dah disediakan dalam artikel/iklan yang diberi. Korang akan dapat 10, 15, atau 20 points untuk setiap soalan yang dijawab. 


* Hanya klik Visit Now untuk visit sponser link, korang akan dapat 10 atau 15 points jugak. Senang kan?


* Ataupon korang boleh tonton video yang diberikan dan jawab soalan mudah. Jangan risauuuu. Soalan sangat-sangat la senang umpama tengok tv sambil makan popcorn gituuuu..haaa.. Point akan diberi juga.


* Selain tu, korang boleh ajak kawan ramai-ramai untuk join WhoHAA.Com ni. 100 points akan diberikan kalau ada yang register menggunakan link referral korang. Senang je kan?

Nak Buat Apa Dengan Point Ni?

Points yang korang dapat ni, korang boleh redeem dengan barang yang korang nak. Macam-macam korang boleh redeem. Barang rumah, topup dan sebagainya. Pastikan point korang cukup untuk redeem yer. Ni contoh barang-barang yang boleh korang redeem :




Haaa. Ni baru sebahagian jer. Ada banyak lagi. Korang boleh check sendiri kat SINI.

Points WhoHAA saya hari ni


Baru hari ni je saya dah dapat 180 points. Cuma jawab soalan mudah jer. Jom ler register cepattt.



Written by : Ecah Khalili | 5 Comment(s)