HOME| PROFILE | ENTRY| PHOTOS | HOMEMADE RECIPES | WEDDING CHECKLIST | GA/SEGMEN | LINKIES

<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d7942506562426439793\x26blogName\x3decah+khalili+:\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://ecahkhalili.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://ecahkhalili.blogspot.com/\x26vt\x3d1412738160919635079', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

Ecah Khalili
26 Years Old
a Wife . a Mummy . a Daughter

Webmistress
i am the owner, not you.

Welcome to my blog. Owned by Ecah Khalili. This is my special place where i can meditate and share my emotions with. Please remind yourself that this is my blog and i can put anything i want to post. Troublemakers aren't welcome here..
Instagram
11/06/2014 : Jika memerlukan sponser untuk Giveaway boleh bagitau saya k. =)
bold italic underline strong

Followers

Tagboard
keep comments to yourself.



Majalah Hijabista Edisi May 2014

Wedding Day 27/10/2013

Akad Nikah 26/10/2013

Jelita Beta : Nur Raisha Auni

Review From Blogger(s)
thanks for review

iehah farihah | izatisofea | gengentry | Liniey Nor

Credits

Designer: QING
Codings: Nicole
Edited: Ecah Khalili
Graphics & Inspirations: Sipei
Colors: Color Combos




Kedai Backlink,Backlink Percuma
Free Automatic Backlink

top blogs



30 Apr 2014 @ 10:02
Title: Saya Dalam Majalah HIJABISTA Edisi May 2014



Bulan March lepas saya ada bagitau yang saya Dapat SMS Dari Karangkraf kan? Yeahhh.. Inilah hasilnya. Setelah lama saya tunggu akhirnya keluar juga gambar saya. Hohoho. Makeup tu MUA yang makeupkan. Sebab tu cantik. *perasan* haha. Baju pulak saya rembat kakak saya punya. Yang lain-lain tu hak milik saya sendiri. Rasa macam anak dara wooo bila tengok gambar ni. Sebab photographer tak ambil gambar dari pinggang ke bawah. So tak nampak ler perut yang tak berapa nak boyot tu. Kalau tak confirm macam mak orang! HAHA.


Ok. Puas hati dapat tengok gambar sendiri dalam majalah. En.suami macam biasa la, kuat menyakat! Tak comel la, kalau dia dalam majalah lagi glemer la. Saja nak bagi saya marah kan!! Tapi diam-diam dia bukak page tu pastu tenung berjam-jam!haha. Ingat kita tak nampak ler tuuuu. Tapi masa hari photoshoot ni dulu, saya paling kesian dekat suami saya. Berjam-jam dia tunggu kat sofa luar. Dari pukul 9 pagi sampai pukul 3 petang. Sampai terlena kat sofa. Saya ingatkan tak boleh bawak suami masuk. Dah selesai semua baru tau boleh rupanya. Err..


Ni cover untuk bulan May. Mizz Nina & Ila Damia. Beli la yer. Rm10 jer satu. Dan dapat percuma 3 sample  pek sabun Shokubutsu kalau tak silap. Ke Garnier entah. Saya pon tak perasan. Masa beli majalah ni terus campak dalam beg je sample tu. Excited nak tengok muka sendiri dalam majalah la katakannn. Lepas photoshoot ni ada rakaman video. Tapi tak keluar lagi video tu. Nanti kalau dah keluar video tu saya bagi link ok! Jangan lupa tengok yer. Boleh dengar suara saya yang menggigil-gigil. Hehe.


Written by : Ecah Khalili | 31 Comment(s)