HOME| PROFILE | ENTRY| PHOTOS | HOMEMADE RECIPES | WEDDING CHECKLIST | GA/SEGMEN | LINKIES

<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d7942506562426439793\x26blogName\x3decah+khalili+:\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://ecahkhalili.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://ecahkhalili.blogspot.com/\x26vt\x3d1412738160919635079', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

Ecah Khalili
26 Years Old
a Wife . a Mummy . a Daughter

Webmistress
i am the owner, not you.

Welcome to my blog. Owned by Ecah Khalili. This is my special place where i can meditate and share my emotions with. Please remind yourself that this is my blog and i can put anything i want to post. Troublemakers aren't welcome here..
Instagram
11/06/2014 : Jika memerlukan sponser untuk Giveaway boleh bagitau saya k. =)
bold italic underline strong

Followers

Tagboard
keep comments to yourself.



Majalah Hijabista Edisi May 2014

Wedding Day 27/10/2013

Akad Nikah 26/10/2013

Jelita Beta : Nur Raisha Auni

Review From Blogger(s)
thanks for review

iehah farihah | izatisofea | gengentry | Liniey Nor

Credits

Designer: QING
Codings: Nicole
Edited: Ecah Khalili
Graphics & Inspirations: Sipei
Colors: Color Combos




Kedai Backlink,Backlink Percuma
Free Automatic Backlink

top blogs



28 Apr 2014 @ 10:48
Title: Shopping Barang Baby Part 1



Lokasi : Butik Manjaku Kajang
Tarikh : 30 March 2014

*tengok baju putih kanan sekali. Agak-agak boleh teka tak gender..hehe*

Pertama kali beli barang baby. Tak sangka dah layak beli baju anak sendiri rupanya. Dah nak jadi mummy dah rupanye cik esah ni. Blurr sikit time ni. List barang-barang nak beli pon tak bawak. Beli apa yang terpikir jer dulu. Cuma beli baju lengan panjang 3 helai, lengan pendek 3 helai, baju yang tak de lengan tu ambik 2 helai je dulu. Kalau ikut hati semua baju-baju kat situ rasa nak beli. Gerammm kottt. Tapi tak pe. Masa panjang lagi. Nanti beli kat tempat lain pulak yerrrr. hohoho.. Changing Mat tu bila balik rumah bukak rupanya kecik je. Alahai. Tak pe la. Nanti beli lain. Topi ambik satu je. Tu jer berkenan kat mata. Tak banyak pilihan. Hooded blanket pon beli satu je dulu. Sebab saya pikir bulan 4 sampai bulan 6 banyak expo baby. Beli kat expo baby jimat sikit kannn. Mitten & Booties tu ambik 4 pasang. Sepasang RM8 kalau tak silap. Maternity Pads pon ambik satu je. Tapi lepas dah bayar tunjuk kat mak. Kene marah le pulak sebab ambik satu je. "Kamu ingat pakai sehari jer ke. Nak pakai berhari-hari tau tak.." Err..baik mak. Nanti beli lagi. hehe. Total semua sekali RM180++. 

Pertama kali membeli barang baby ni rasanya tak banyak sangat duit keluar. Sebab teragak agak apa nak dibeli. Balik je rumah terus belek-belek baju baby 3 4 kali. Menangis woo. Tengok baju kecik besar kuman. alahai.. Wahhh. Saya beli baju untuk anak sendiri laaaa. Terharuuu.. 


Written by : Ecah Khalili | 14 Comment(s)